Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük, próbálkozz újra egy későbbi időpontban!
Fizetési megoldás
Hírlevél
Ajánlások, tapasztalatok:

Soft Royal Cream:

Nagyon kellemes állagú, könnyű, könnyen felszívódó krém, rögtön komfortérzetet nyújt, a bőr puha lesz és kellemes tapintású. Reggelre minden krémtől ki szokott száradni és vízhiányos lesz a bőröm, ettől a krémtől másnap is hidratált marad, akár délig is, ha hétvégén későn kelek. :) 

   Szabó Mariann 40 éves

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes     szappan:

Arctisztítást követő néhány óra elteltével mindig fényes, zsíros tapintású lett a homlokom. A himalájai sós szappan szuper hatékonynak bizonyult e tekintetben, mert használatával a bőröm egész napon át matt marad. További előnye, a finom, süti illata és hogy sokáig elég.

   Koncz Angéla 22 éves

Royal Cream Tea tree:

A teafás arckrémet éjszakára használom. Az illata szuper frissítő, reggelre beszívódik, csökkenti a bőrhibákat és selymes lesz tőle a bőröm. Zseniális, mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

  Koncz Angéla 22 éves

    

I. Bőrmegújuló programon részvevők beszámolói

Az I. Bőrmegújuló programunkon részvevők tapasztalatairól itt számolunk be Nektek:

 

Noémi 27 éves

A krémek (Royal Cream Tea Tree és Soft Royal Cream Tangerine) tökéletesek, hamar beivódnak, a szappanozásnál (Körömvirágos Mézes- Kecsketejes és Himalájai Sós Mézes- Kecsketejes szappan) érzem, hogy felfrissül a bőröm. Mióta használom a krémet és a szappant, sokkal szebb lett a nyakam, nincsenek már gyulladt pattanások. Azonnal nem tett csodát, de még nem volt olyan krém, ami 1 hétig abszolút "nyugodtan" tartotta volna az arcbőröm. 1 hónap intenzív használat után sem fogyott el a 30 ml-es krém. Sokkal kevesebb lett a kiütésem, egyenletes a bőröm. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is használni fogom ezeket a termékeket!

Gyöngyi

A szappanok (Levendulás Mézes- Kecsketejes és Kakaóvajas Mézes- Kecsketejes szappan) csodálatosak, egyáltalán nem szárítanak, kimondottan krémes érzést keltenek az arc mosásakor! Az éjszakai krém (Royal Cream Lavender) szintén nagyon jó, remekül táplálja a száraz bőröm! Úgy érzem, feltölti a bőrömet! 1 hónap használat után a mellkasomon lévő piros foltok halványodtak és a családtagjaim szerint is szebb a bőröm!

Zita 34 éves

Nagyon szuperek a szappanok! (Himalájai Sós Mézes- Kecsketejes és Levendulás Mézes- Kecsketejes szappan) Amint mosom velük az arcomat, úgy érzem, sokkal selymesebb, puhább és ami a lényeg, hogy nem szárítanak, mint más szappanok! A tápláló krém (Royal Cream Tea Tree) egyszerűen fantasztikus! Nem hagy zsíros érzést maga után, nem nehezedik el tőle a bőröm! A tapasztalatom az, hogy sokkal hamarabb begyógyulnak, leszáradnak a pattanások a szappan és a krém hatására. 1 hónap használat után egyenletesebb lett a bőröm, azokon a részeken, ahol bőrhiba volt lecserélődött a hámréteg. Összességében nagyon pozitív a véleményem. Mindig frissnek érzem a bőrömet!

 

Itt találhatod a zsíros, pattanásos bőrre a megoldást:

http://www.bodyhoney.hu/zsiros_pattanasos_borre

 

Ekcémás és pikkelysömörös bőrre:

http://www.bodyhoney.hu/ekcema_pikkelysomor

 

Megoldás száraz bőrre:

http://www.bodyhoney.hu/szaraz_borre

 

és a hidratált bőrért:

http://www.bodyhoney.hu/hidratalt_borert

 

Légy része a Body Honey naturális élményének!

 

 

 

 

 

Webáruház készítés