Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük, próbálkozz újra egy későbbi időpontban!
Fizetési megoldás
Hírlevél
Ajánlások, tapasztalatok:

Soft Royal Cream:

Nagyon kellemes állagú, könnyű, könnyen felszívódó krém, rögtön komfortérzetet nyújt, a bőr puha lesz és kellemes tapintású. Reggelre minden krémtől ki szokott száradni és vízhiányos lesz a bőröm, ettől a krémtől másnap is hidratált marad, akár délig is, ha hétvégén későn kelek. :) 

   Szabó Mariann 40 éves

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes     szappan:

Arctisztítást követő néhány óra elteltével mindig fényes, zsíros tapintású lett a homlokom. A himalájai sós szappan szuper hatékonynak bizonyult e tekintetben, mert használatával a bőröm egész napon át matt marad. További előnye, a finom, süti illata és hogy sokáig elég.

   Koncz Angéla 22 éves

Royal Cream Tea tree:

A teafás arckrémet éjszakára használom. Az illata szuper frissítő, reggelre beszívódik, csökkenti a bőrhibákat és selymes lesz tőle a bőröm. Zseniális, mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

  Koncz Angéla 22 éves

    

Hírek

2015.04.15 18:10
Greennovációs Nagydíjon Különdíjat nyertünk!

Ez az első mérföldkő azon úton, ami során megismertetjük Veled a méhkaptár kincseit. Jó visszaigazolás számunkra ez a díj, hogy csak így tovább, jó úton járunk!

A Body Honey greennovációjának lényege abban rejlik, hogy feltárjuk és használjuk a hagyományos, tapasztalati úton szerzett módszereket az alapanyagok előállításhoz és ezeket - az immár tökéletes alapanyagokat - innovatív módon használjuk fel termékeinkhez, modern köntösbe csomagolva, megfelelve a mai társadalmi igényeknek.

Szakmai részről kihívást jelentett, különösen a méhpempőnél megtartani a legmagasabb hatóanyagtartalmat, mivel először a sejtregeneráló hatását veszíti el, ami pedig a leghasznosabb tulajdonsága. 1,5 éves kutatómunka alatt kristályosodtak ki azok a módszerek, amivel megőrizhető a méhpempőben található 150 biológiailag aktív hatóanyag.

A Body Honey összehasonlító kísérleteket végzett azzal a krémmel, amiben nem volt méhpempő és amiben igen. Az eredmény: az „alapkrémtől” 1-2 hét alatt múlt el az ekcéma, a méhpempővel gazdagított krém esetén ez az idő 3-5 napra csökkent.

Natúrszappanjainkról elmondható, hogy nem szárítják ki a bőrfelszínt és nem "csak" tisztítószerek, hanem ápolók is, hiszen a mézen kívül gyógynövények és gyógynövényfőzetek is találhatóak bennük.

Felhasznált alapanyagaink válogatásánál fontos szempont a termelői vagy bio minőség.
A leírtak alapján bátran kijelenthető, hogy termékeink használatával a természet egy összehangolt szeletével találkozik az, aki Body Honey termékkel ápolja bőrét.

2014.12.06-án nyitottuk meg kapuinkat vásárlóink felé, ezt megelőzően cégünk 2014. március 11-i alakulásától építettük, hogy a gyártási folyamatunk szabvány szerinti, biztonságos, működőképes rendszerré alakuljon. Ennek eredményként a gyártás minőségbiztosítási rendszere: MSZ EN ISO 22716/2008. szerinti működik.

Mi az "Üzenet" amit képviselünk?

  • Gyártásunk során olyan minőségű termékeket állítunk elő, mintha magunknak gyártanánk, amiket mi magunk is szívesen használunk. Tiszta, káros anyagoktól mentes, természetes termékeket, zéró kemikáliatartalommal. Nincs toleranciaküszöbünk!

  • A legmagasabb minőséget képviseljük, mind az alapanyagok beszerzése, mind a gyártási folyamatunk során

  • Nem végzünk állatkísérleteket

  • Humánus a hozzáállásunk dolgozóinkhoz, partnereinkhez

  • Új innovatív termékeket állítunk elő megőrizve a hagyományos értékeket

  • Számtalan olyan érték van a méhészetben, ami az elmúlt évtizedek alatt elkopott, pedig a mai ember számára is igen hasznos volna.

A felemelkedésünk kulcsa ezeket a tiszta értékeket képviselő termékek gyártásában van. Új innovatív megoldásokkal, modern kivitelben, alkalmazkodva a mai igényekhez.

László Norbert, a Body Honey Natural Cosmetics ügyvezetője válaszol néhány kérdésre:

Honnan származnak a méhészeti alapanyagok?

- A termékekben található termelői magyar akácméz, méhviasz és méhpempő a saját technológiánk szerint termelődik 2 méhész által. Ez a kulcsa annak, hogy ezek az alapanyagok a lehető legmagasabb hatóanyag tartalommal rendelkeznek, amikor bekerülnek manufaktúránkba.

Honnan jött az ötlet, hogy megalakuljon a Body Honey?

- Megismerkedtem egy hölggyel, aki gyógynövényes krémeket készített, ezekkel már akkor ekcémát és más egyéb bőrproblémákat gyógyított. Már akkoriban foglalkoztam méhpempővel és tisztában voltam a belső felhasználásból fakadó hatásával. Elkezdtük tesztelni és fejleszteni a méhpempős krémeket és rendkívül jó eredményeink lettek. Ez után ált össze a Body Honey team és technológia. :)

Viszonylag rövid idő alatt eljutottak az első díjig. Hogyan jutottak el idáig?

- Az érdemi munka nem 2014. december 5-én kezdődött, hanem kb. másfél évvel korábban. A fejlesztés és a technológia csiszolása, az ISO rendszer kialakítása, megfelelni az új európai gyártástechnológiai normáknak és nem utolsó sorban a desing, a küllem, a megjelenés kialakítása is fontos volt számunkra. Szerettünk volna kilógni a sorból és azt hiszem sikerült. :)

Webáruház készítés