Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük, próbálkozz újra egy későbbi időpontban!
Fizetési megoldás
Hírlevél
Ajánlások, tapasztalatok:

Soft Royal Cream:

Nagyon kellemes állagú, könnyű, könnyen felszívódó krém, rögtön komfortérzetet nyújt, a bőr puha lesz és kellemes tapintású. Reggelre minden krémtől ki szokott száradni és vízhiányos lesz a bőröm, ettől a krémtől másnap is hidratált marad, akár délig is, ha hétvégén későn kelek. :) 

   Szabó Mariann 40 éves

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes     szappan:

Arctisztítást követő néhány óra elteltével mindig fényes, zsíros tapintású lett a homlokom. A himalájai sós szappan szuper hatékonynak bizonyult e tekintetben, mert használatával a bőröm egész napon át matt marad. További előnye, a finom, süti illata és hogy sokáig elég.

   Koncz Angéla 22 éves

Royal Cream Tea tree:

A teafás arckrémet éjszakára használom. Az illata szuper frissítő, reggelre beszívódik, csökkenti a bőrhibákat és selymes lesz tőle a bőröm. Zseniális, mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

  Koncz Angéla 22 éves

    

Hírek

2015.03.16 18:37
Csodálatos méhpempő

A méhpempőt a világ legtöbb pontján Royal Jelly néven ismerik, melynek jelentése: a királyi zselé.

 

A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, mely több, mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Összetétele olyannyira egyedi, hogy szintetikusan még nem sikerült előállítani! Egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy sejtszinten regenerál.

 

Miért?

 

A teljes B-vitamin sor mellett A-, C-, D-, E-, H-, K-, P vitaminok találhatóak benne. Magas az ásványi anyag tartalma, káliumot, rezet, vasat, foszfort, kalciumot, szilíciumot és ként is tartalmaz, ezek alapvető szerepet játszanak szervezetünk működésében. Nyolc nélkülözhetetlen aminosavat, tíz másodlagos aminosavat, észtereket, nukleinsavat és olyan vegyületeket is tartalmaz, melyeket még egyáltalán nem azonosítottak.

 

A dolgozó méhek maximum 6 hónapig élnek, míg a méhkirálynő élete 3-4 évig tart, ami annak köszönhető, hogy ő kizárólag méhpempőt fogyaszt.

 

Egy japán egyetem kutatói megállapítottak gyulladáscsökkentő, valamint a kollagénképződést elősegítő hatását. A méhpempő lerövidítette a sebek, pattanások és más bőrbetegségek gyógyulási idejét.

 

Klinikai tesztek igazolják továbbá, hogy a méhpempő megakadályozza a bőr időelőtti öregedését, kisimítja a ráncokat, segíti a regenerációt, ezáltal megfiatalítja a bőrt.

 

A zsíros bőrt a faggyúmirigyek túlzott működése, a száraz bőrt a megfelelő zsírréteg hiánya okozza. A méhpempő zsíros és száraz bőr esetén is normalizálja a faggyúmirigyek működését és a bőrt védő savköpeny PH-értékét beállítja az ideális 5.5-ös értékre. Használatával a bőr üde, puha, rugalmas és élettel teli lesz.

 

A Royal Cream előállítása során megőrizzük a méhpempőben található 150 biológiailag aktív hatóanyagot, melyek a krém használatával bejutnak a bőrbe, így az problémamentessé, egészségessé és ragyogóvá válik!

Itt találod a termékeket:

http://www.bodyhoney.hu/termekek

 

Te is megtapasztalhatod a méhpempő csodálatos hatását!

Webáruház készítés