Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük, próbálkozz újra egy későbbi időpontban!
Fizetési megoldás
Hírlevél
Ajánlások, tapasztalatok:

Soft Royal Cream:

Nagyon kellemes állagú, könnyű, könnyen felszívódó krém, rögtön komfortérzetet nyújt, a bőr puha lesz és kellemes tapintású. Reggelre minden krémtől ki szokott száradni és vízhiányos lesz a bőröm, ettől a krémtől másnap is hidratált marad, akár délig is, ha hétvégén későn kelek. :) 

   Szabó Mariann 40 éves

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes     szappan:

Arctisztítást követő néhány óra elteltével mindig fényes, zsíros tapintású lett a homlokom. A himalájai sós szappan szuper hatékonynak bizonyult e tekintetben, mert használatával a bőröm egész napon át matt marad. További előnye, a finom, süti illata és hogy sokáig elég.

   Koncz Angéla 22 éves

Royal Cream Tea tree:

A teafás arckrémet éjszakára használom. Az illata szuper frissítő, reggelre beszívódik, csökkenti a bőrhibákat és selymes lesz tőle a bőröm. Zseniális, mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

  Koncz Angéla 22 éves

    

Fórum


Tapasztalatok a termékről!
(2.) Nyári Ilona
2015.03.06 11:57
Idáig sok krémet használtam a bőrömre,voltam bőrgyógyásznál is de a tapasztalatok mindig ugyan azok voltak..a krém csak ideig-óráig volt jó és a bőröm mindig fényes volt tőle,ami alatt a miteszerek begyulladtak.Viszont amióta a tisztító csomagot megrendeltem a bőröm puha, mattabb hatású,nem szárad ki, a krém pedig szuper mert nem kell sokat felkenni belőle és a tisztaság érzés megmarad egész napra.
Úgyhogy le a kalappal nagyok jók! :)
(1.) Próba Péter
2014.11.20 17:05
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!

Biztosan a jövőben is ezt fogom választani

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés