Fizetési megoldás
Hírlevél
Ajánlások, tapasztalatok:

Soft Royal Cream:

Nagyon kellemes állagú, könnyű, könnyen felszívódó krém, rögtön komfortérzetet nyújt, a bőr puha lesz és kellemes tapintású. Reggelre minden krémtől ki szokott száradni és vízhiányos lesz a bőröm, ettől a krémtől másnap is hidratált marad, akár délig is, ha hétvégén későn kelek. :) 

   Szabó Mariann 40 éves

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes     szappan:

Arctisztítást követő néhány óra elteltével mindig fényes, zsíros tapintású lett a homlokom. A himalájai sós szappan szuper hatékonynak bizonyult e tekintetben, mert használatával a bőröm egész napon át matt marad. További előnye, a finom, süti illata és hogy sokáig elég.

   Koncz Angéla 22 éves

Royal Cream Tea tree:

A teafás arckrémet éjszakára használom. Az illata szuper frissítő, reggelre beszívódik, csökkenti a bőrhibákat és selymes lesz tőle a bőröm. Zseniális, mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

  Koncz Angéla 22 éves

    

Hírek

2014.12.16 23:51
Royal Cream és Soft Royal Cream

Mi a különbség a Royal Cream és Soft Royal Cream között?

 

Mikor nagymamáink a kék niveán nőttek fel, fel sem merült az igény a könnyebb és gyorsabban felszívódó krémek iránt. A mai nő határozott igénye, hogy legyen sminkalapja, hogyha reggel indulás előtt kedvenc krémével bekeni az arcát, ne maradjon utána fénylő hatás.

 

Mivel szeretnénk minden korosztály igényeinek megfelelő megoldást nyújtani, természetes volt számunkra, hogy megalkotjuk a Royal Cream mellett a Soft változatot is.

 

Korosztálytól függetlenül használhatjuk a Royal Cream-et éjszakai krémnek, a Soft Royal Cream-et pedig nappali hidratálónak.

 

Első termékcsaládunk a Royal Cream méhpempőt tartalmaz. A világ legtöbb pontján a méhpempőt Royal Jelly néven ismerik, melynek jelentése: királyi zselé. Ezt a királyi és fenséges anyagot natúr környezetbe helyeztük, hogy minél tovább megőrizze sejtregeneráló hatását, mivel fontos számunkra a minőség.

 

Mielőtt viszont nekilát a hatékony bőrápolásnak, hadd figyelmeztessük:

Az arctisztítás a bőrápolás alapja!

Webáruház készítés