Fizetési megoldás
Hírlevél
Ajánlások, tapasztalatok:

Soft Royal Cream:

Nagyon kellemes állagú, könnyű, könnyen felszívódó krém, rögtön komfortérzetet nyújt, a bőr puha lesz és kellemes tapintású. Reggelre minden krémtől ki szokott száradni és vízhiányos lesz a bőröm, ettől a krémtől másnap is hidratált marad, akár délig is, ha hétvégén későn kelek. :) 

   Szabó Mariann 40 éves

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes     szappan:

Arctisztítást követő néhány óra elteltével mindig fényes, zsíros tapintású lett a homlokom. A himalájai sós szappan szuper hatékonynak bizonyult e tekintetben, mert használatával a bőröm egész napon át matt marad. További előnye, a finom, süti illata és hogy sokáig elég.

   Koncz Angéla 22 éves

Royal Cream Tea tree:

A teafás arckrémet éjszakára használom. Az illata szuper frissítő, reggelre beszívódik, csökkenti a bőrhibákat és selymes lesz tőle a bőröm. Zseniális, mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

  Koncz Angéla 22 éves

    

Hírek

2015.01.09 13:38
Himalájai só
“Mindannyiunk ereiben pontosan ugyanolyan százalékban található meg a só, mint az óceánokban, ezért a sót megtaláljuk a vérünkben, a verejtékünkben és a könnyeinkben. Megkötjük az óceánt. És mikor a tengerhez visszamegyünk, akkor elérünk arra helyre, ahonnan jöttünk.”
(John F. Kennedy)

 

Tudtad?

- A könny és a vér 1%-os sóoldat, amely megegyezik az őstenger só-koncentrációjával

- Az anyaméhben lévő magzatvíz egy 37 C fokos, 1%-os sóoldat

- Só nélkül nem lennénk képesek egyetlen gondolat megformálására sem, ugyanis az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban lévő elemek: a kálium és nátrium is jelen vannak

 

Méregtelenítés himalájai sós fürdővel!

A sós fürdő - szemben a normál fürdővel, ami nedvességet von el a bőrtől - lehetővé teszi a só felszívódását a bőr felső rétegébe, ami képes ott megköti az értékes vizet. Ezáltal fenntartható a bőr természetes védőrétege, ami megvédi azt a kiszáradástól. E pozitív hatás miatt a sós fürdő a száraz bőrűek számára is nagymértékben ajánlott! Egy harminc perces himalájai sós fürdő egy három napos kemény böjtnek felel meg. Hatására a méreganyagok felszabadulnak, az ásványi anyagok pedig a bőrön át felszívódnak. A fürdő csökkenti testünkben a savasságot, a bőr PH-értéke pedig kiegyensúlyozódik.

 

Belülről is csodát tesz!

Szervezetünknek a megfelelő működéséhez szüksége van sóra, de nem mindegy, milyet használunk ételeink ízesítéséhez! A himalájai só szervezetünk valódi só szükségletét elégíti ki! A rózsaszín himalájai só 84 ásványi elemet - köztük jódot is - tartalmaz, finomítatlan, kizárólag kézzel bányásszák a só barlangokból. Ez a kristály csupa élet; feltölti szervezetünket energiával!

 

Himalájai só a bőrápolásban

A himalájai só igazán sokoldalú csodaszer a bőrápolásban is! Beállítja a bőr sav-bázis egyensúlyát, így száraz és zsíros bőrre egyaránt alkalmazható. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően - folyamatos használat esetén - nem engedi, hogy megtelepedjenek bőröd felszínén a baktériumok, illetve a gombák elszaporodását is gátolja! Így a bőr egészséges, élettől ragyogó lesz és búcsút inthetsz zavaró bőrproblémáidnak!

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes szappanunkhoz mi is ezt a csodálatos kristályt használjuk!

Webáruház készítés