Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük, próbálkozz újra egy későbbi időpontban!
Fizetési megoldás
Hírlevél
Ajánlások, tapasztalatok:

Soft Royal Cream:

Nagyon kellemes állagú, könnyű, könnyen felszívódó krém, rögtön komfortérzetet nyújt, a bőr puha lesz és kellemes tapintású. Reggelre minden krémtől ki szokott száradni és vízhiányos lesz a bőröm, ettől a krémtől másnap is hidratált marad, akár délig is, ha hétvégén későn kelek. :) 

   Szabó Mariann 40 éves

Himalájai sós Mézes-Kecsketejes     szappan:

Arctisztítást követő néhány óra elteltével mindig fényes, zsíros tapintású lett a homlokom. A himalájai sós szappan szuper hatékonynak bizonyult e tekintetben, mert használatával a bőröm egész napon át matt marad. További előnye, a finom, süti illata és hogy sokáig elég.

   Koncz Angéla 22 éves

Royal Cream Tea tree:

A teafás arckrémet éjszakára használom. Az illata szuper frissítő, reggelre beszívódik, csökkenti a bőrhibákat és selymes lesz tőle a bőröm. Zseniális, mindenkinek ajánlom szeretettel! :)

  Koncz Angéla 22 éves

    

Fiatalon természetesen

fiatalon természetesen

Számodra is fontosak a természetes alapanyagok?

Szeretnél végre elbúcsúzni a visszatérő bőrhibáktól, pattanásoktól?

Örülnél, ha mindez elérhető áron lenne?

Megnézed, hogy mit használsz?

Fontos a megbízható gyártó?

 

A Body Honey készítményekkel élvezheted a szorgos méhek által összegyűjtött természetes méhpempő jótékony hatását, mindezt elérhető áron.

 Miért olyan hatékony a méhpempő?

A természetben egyedülálló módon 150 biológiailag aktív hatóanyag található benne. Erős gyulladáscsökkentő hatású, segíti a kollagénképződést. Szupertápláléknak is nevezik. Rengeteg vitamint és aminosavat tartalmaz. Támogatja a sejtek épülését, megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

Hogyan hat a bőrünkre?

 

  • Megtelik élettel az arcbőröd.
  • Fokozatosan megszűnnek a szemed alatti karikák.
  • Halványulnak a korábbi pattanások nyomai.
  • Kevesebb az újonnan kialakuló pattanás.
  • Lassabban zsírosodik ki az arcod.

 

Mitől más a Body Honey?

Cégünk elkötelezett híve a természetes anyagoknak és a fenntartható megoldásoknak. Krémeink, szappanaink kis üzemünkben készülnek, alapanyagainkat nagy gondoskodással választjuk ki, hogy a lehető legtisztább forrásokból szerezzük be. Innovációnk, hogy a méhpempő bioaktivitását 100%-ban megőrizzük a krémekben! Figyelem, ezek aktív krémek!

Válassz a bőrtípusodnak megfelelő kezdőcsomagot:

    

Webáruház készítés