Password reminder
Categories

Products


Citromfüves Mézes-Kecsketejes Szappan
Citromfüves Mézes-Kecsketejes Szappan

Érzed, hogy bőröd egyre több törődést igényel? Elmúltál 50 és korodnak megfelelő arcápolást keresel?

A bőröd rugalmasságának csökkenése a harmincas éveidben kezdődik és ötven felett egyre gyorsabbá válik ez a folyamat. Ehhez hozzájárul, hogy idővel csökken a kollagén és elasztin termelődése, valamint a bőr vízmegkötő képessége is.

A bőr növekedési faktora a változó korral egy időben rohamosan lecsökken. Ez okozza a bőr hirtelen megereszkedését, öregedését. Ráadásul az évek múlásával a bőr egyre vékonyabbá válik, csökkenni kezd a faggyútermelődés, a zsíros és normál bőr is egyre szárazabbá, zsír- és vízhiányosabbá válik.

Ne feledd, a megelőzés mindig könnyebb. A bőr öregedése sokkal lassabb lesz, ha már a húszas-harmincas éveidben elkezded a tudatos bőr-, szem- és dekoltázs ápolást.

Reggel és este alaposan tisztítsd és tonizáld arcbőröd és a dekoltázsod, így az arcápoló kozmetikumok is sokkal jobban hasznosulnak. Ebben az életkorban már elemi szüksége van a bőrnek hidratáló és tápláló hatóanyagokra, így ezekről se felejtkezz el!

A Citromfüves Mézes-kecsketejes szappan felfrissíti az arcod. A citromfű olaj tonizáló, frissítő, gyulladáscsökkentő hatású, megnyugtatja az érzékeny bőrt.


Write review
Name
E-mail
Message
Rate

Reviews of the product
There are no reviews
WebShop System
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.