Password reminder

Products


Citromfüves Mézes-Kecsketejes Szappan
Citromfüves Mézes-Kecsketejes Szappan

Mikor használd a Citromfüves Mézes-Kecsketejes Szappant?

Ha a bőröd:

- Száraz.

- Feszülő, viszkető.

- Érett.

A bőröd rugalmasságának csökkenése a harmincas éveidben kezdődik és ötven felett egyre gyorsabbá válik ez a folyamat. Ehhez hozzájárul, hogy idővel csökken a kollagén és elasztin termelődése, valamint a bőr vízmegkötő képessége is.

A bőr növekedési faktora a változókorral egy időben rohamosan lecsökken. Ez okozza a bőr hirtelen megereszkedését, öregedését. Ráadásul az évek múlásával a bőr egyre vékonyabbá válik, csökkenni kezd a faggyútermelődés, a zsíros és normál bőr is egyre szárazabbá, zsír- és vízhiányosabbá válik.

 

 

Mit tegyél, hogy megszűnjön a problémád?

- Juttasd a bőröd kellő zsiradékhoz és bőrbarát olajokhoz.

- Frissítsd, élénkítsd fel a bőröd.

- Támogasd a bőröd, hogy rugalmasabbá váljon.

Reggel és este alaposan tisztítsd és tonizáld arcbőröd és a dekoltázsod, így az arcápoló kozmetikumok is sokkal jobban hasznosulnak. Ebben az életkorban már elemi szüksége van a bőrnek hidratáló és tápláló hatóanyagokra, így ezekről se felejtkezz el!

A Citromfüves Mézes-Kecsketejes szappan felfrissíti az arcod. A citromfűolaj tonizáló, frissítő, megnyugtatja az érzékeny bőrt.

A benne található citromfű-macerátum bőrbarát olaj, amely támogatja a bőröd rugalmasságát.

Megtalálod benne a citromfűdarabokat is, amelyek segítségével könnyedén eltávolíthatod a bőröd felszínén lévő elhalt hámréteget, és ezzel felfrissíted a bőröd.


Write review
Name
E-mail
Message
Rate

Reviews of the product
There are no reviews
WebShop System