Password reminder
Categories

Products


Kakaóvajas Mézes-Kecsketejes Szappan
Kakaóvajas Mézes-Kecsketejes Szappan

Ekcéma kínozza bőröd? Már sok-sok krémet, kozmetikumot kipróbáltál, eredménytelenül?

Az ekcéma a bőröd felszínes gyulladása, amelyet valamilyen allergiás reakció vált ki. Az ekcéma hólyagokkal, bőrpírral, duzzanatokkal, nedvedzéssel, pörkképződéssel és hámlással jár, sokszor viszkető érzéssel. Az ekcémák leggyakoribbja a kontaktekcéma, amely a bőrrel érintkező anyagok által kiváltott gyulladás. Nagyon nehéz megállapítani az okát, hiszen 1-7 nappal később jelentkezik az allergias reakció. Több hétbe is beletelik, mire a tüneteid teljesen megszűnnek, természetesen csak akkor, ha nem érintkezel ez idő alatt az allergiát kiváltó anyaggal.
Az ekcéma megoldása az irritáló, allergén anyag eltávolítása környezetedből. A felülfertőzés elkerülése mellett fontos a tünetek enyhítése is.

A Kakaóvajas Mézes-kecsketejes szappanban található kakaóvaj polifenolokat tartalmaz, amely finoman, gyengéden ápolja a dermatitist, a kiütéseid, illetve az ekcéma száraz foltjait is enyhíti.

A krémes-kakaóvajas natúrszappant, amely aranyló mézet és selymes kecsketejet tartalmaz, kifejezetten az extrém száraz, ekcémás bőr ápolására fejlesztettük ki.


Write review
Name
E-mail
Message
Rate

Reviews of the product
There are no reviews
WebShop System
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.